Gjestebok

Skriv i gjestebokaSkriv i gjesteboka:
Skriv gjerne inn kommentarar og innspel til heimesida. Dersom du har eit minne, eit bilete av Per eller kanskje eit noteblad med musikk av Per som du trur ingen andre veit om, er vi takksame om du vil dela det med oss.


Lars     27 november 2013 16:36 |
fantastisk musikk og et fin nettside du har her.her

Arvid Genius     12 desember 2011 14:45 | Köln, Tyskland
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne sjå adressa
Gledelig aa finne denne nettsiden om min gamle venn Per Indrehus ! Han var en straalende komponist og litt av en inspirator for mange musikere/sangere av flere generasjoner paa Vestlandet i Norge. Hans lyriske tonespraak var kanskje noe "utypisk" for hans samtid, desto mer ble det satt pris paa av alle oss som er opptatt av skjönnhet i musikalske foredrag.
Selv hadde jeg mange fine og uforglemmelige stunder med Per, bl.a. i NRK- TV og radiostudio, og Per gjorde meg den aere aa skrive et kor-verk til min 5o-aars dag, som ble markert med en uforglemmelig konsert i Aarstad Kirke i Bergen i oktober 1992.
Haaper og tror at Per Indrehus` musikk vil leve videre, skjönnheten og haapet i hans musikk trengs i vaar tid - og i fremtiden !

Ida Thaulow     12 september 2010 20:06 | California,Usa.
Så hyggelig å finne denne siden om Per Indrehus!!:)
Sitter å "mimrer" i dag med min Minne Bok fra Voss Folkehøyskole,1966/1967.Leser Pers hyggelig ord.:-)Gikk på Idrettslinjen,men min elsk for musikk,sang og dans ble vi godt kjent.Var med å danset i "Annie Get You Gun" forestilling han så dyktig satte opp på Voss kino.Han var en ENESTÅENDE mann.Utrolig inspirerende,
motiverende,kunnskapsrik,livsglad
fantastisk dyktig lærer på alle vis.Et menneske som jeg "smiler" når tenker på ham.Takk,Takk,Per Indrehus for alt du ga av deg selv,og inspirerte oss alle!Du vil alltid ha en god plass i mitt hjerte av gode minner.:)) nullnull

Anne-Cathrine Skogmo     12 mai 2010 23:25 | Nesbru
Gikk på musikklinjen 1974/75. Per var en fantastisk inspirerende lærer. Glemmer aldri oppsetningen av "Insektliv" med musikk av Per. Jeg var sommerfugl i oppsetningen...Og alle konsertene med musikklinjekoret.

Kristoffer bruvik Berg     06 mars 2010 17:49 | Bergen
Gikk på Voss Folkehøgskulle skoleåret 1966/67. Da var Per lærer på skolen og var leder for musikklinjen. En utrolig engasjert lærer som hadde utrolig mye å gi oss elever.


8
Inlegg i gjesteboka
«StartFørre12NesteSiste»
 
gjestebok